divendres, 4 de juny del 2010

I tu, què hi tens al cap?

La nostra amiga Sàlvia, de pinzellades al món, va presentar-nos fa uns mesos les il·lustracions de Paula Dominguez Romeo. A partir d'aquests móns interiors tan divertits, els alumnes de 2n ens hem preguntat què hi tenim a dins del cap nosaltres i què hi tenen a dins del cap la gent gran. Aquest és el resutat:




5 comentaris:

  1. Sempre m'han agradat molt els dibuixos dels nens i nenes, que estan lliures de prejudicis i pintent el que senten, son dibuixos frescos!
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Açò si que és una excel·lent SORPRESA!!!Me'ls he mirat i remirat i requetemirat tots i m'han ENCANTAT! La imaginació al poder, amb colors.
    Plas, plas, plas!!! Un fort i gran aplaudiment per a tots els artistes.
    Amb el vostre permís m'ho emporto al blog, per a que altres nens i nenes prenguen bona nota i s'animen també a ser tan i tan creatius com vosaltres. Us icaré com un exemple a seguir, per a que aquest estiu no s'avorrisquen.
    Espero que vosaltres passeu també unes molt bones vacances (no s'oblideu de llegir i de portar un bloc i llapis per a dibuixar i escriure, que m'ha contat un donyet que en estiu la creativitat augmenta per mil.
    Tan sols em resta donar-vos dos besadetes a cadascú molt fortes i una especial per a la profe.
    Si en vacances passeu per Cocentaina (interior d'Alacant) sapigueu que en aquesta biblioteca sempre hi ha un raconet per a rebre-vos i una bibliotecària encantada de conèixer-vos personalment.
    Ai, m'he emocionat!

    Us envie en una avió de paper color taronja un grapat de besadetes i abraçades, junt a unes quantes pessigolles.

    ResponElimina
  3. Que bonic i engrescador, tots aquests caparrons plens de dibuixos, idees, projectes i somnis!

    ResponElimina
  4. hola soc la Júlia als dibuixos tots son molt
    macos
    adeu

    ResponElimina
  5. la verdad que bueno estan tot los dibujos los felicitos a todos por esa imaginacion tan grande de paso quiero agradecer a la mestres eva por todo lo que los a abrindado en stos 2años y gracias por hacernos difrutan tanto de nuestros hijo con todo lo ke han aprendido en estos 2años tan importante para ellos enhora buena un saludo y bon estiu mama del joaquin

    ResponElimina