La setmana passada van venir a l'escola en Francesc, la Isabel i l'Isaac de l'escola d'Hosteleria La Suïssa per explicar-nos la importància que té menjar bé per poder créixer sans i forts. Vam estudiar la piràmide dels aliments i vam emplenar una piràmide entre tots.
Avui dilluns dia 22 hem anat a l'escola d'hosteleria per elaborar una pizza, un batut de fruites i fer un tastet de diferents aliments. Quina passada! ens ha agradat moltíssim i des d'aquí volem agrair a l'escola de cuiners aquesta iniciativa!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una iniciativa en la que els nens han disfrutat molt.
ResponEliminaEls futurs Ferran Adria
ResponEliminaLa pizza era boníssima. Felicitats cuiners!
ResponEliminaMolt Be !!!
ResponEliminaHan asumido muy bien la responsabilidad de comer de todo. espero que dure !!!
Por ciero, la pizza de verdad buenisima !!! El batido ha sido mas complicado ;-DDDD
És una idea fantàstica que els ensenyeu bones costums en el tema de l'alimentació, i que coneguin més d'aprop aquest ofici! i els nens han disfrutat moltíssim!
ResponEliminaTambé felicitarem el Zacarias, perquè està molt bé que faci la presentació del seu país d'origen: molt encertat i didàctic per la resta de la classe!
Us felicitem per "enginyar-vos" fer classes tan pràctiques als nanos: curs intensiu de cuina a l'escola d'hosteleria, curs d'arquitectura a English, i conèixer Medi anant pel bosc. No m'estranya que disfrutin anant a l'escola i que aprenguin tan bé el contingut, si ho feu tan amè i pràctic. Jo ja tornaria a l'escola!!!!
ResponEliminaFantàstica aquesta classe pràctica a l´Escola d´Hosteleria!! Una manera genial de motivar els nanos i d´aprendre un munt de coses sobre el món de l´alimentació. Per cert, la pizza estava boníssima!!!
ResponElimina